Formació 26 d’abril : Aspectes fonamentals de la NIIF 17

Horari: de 12.00h a 13.00h


Sessió gratuïta per a les mutualitats federades.


En format mixt (presencial i streaming).

Dirigida als membres dels òrgans d’administració i direcció de les mutualitats.
L’1 de gener va entrar en vigor la norma comptable IFRS 17 per a tots els grups i entitats asseguradores que presenten els seus comptes sota normes internacionals de comptabilitat, preveient-se posteriorment la seva transposició a la normativa comptable espanyola.
L’IFRS17 suposa un dels majors canvis en la comptabilitat de les entitats asseguradores. No canviarà tan sols la comptabilitat de les companyies asseguradores sinó que canviarà també la forma en la qual es gestiona la informació, introduint la utilització de nous conceptes i un tractament més detallat de les dades que donaran lloc a una elaboració diferent dels estats financers. L’IFRS 17 proporcionarà informació que donarà una visió més precisa sobre els resultats dins de l’empresa, promovent l’aparició de nous plantejaments de negoci.

LLOC CELEBRACIÓ

Seu social de la Federació de Mutualitats de Catalunya C/ Roger de Llúria, 119, 4t. 2ª – Barcelona.

OBJECTIU

 Aquesta sessió abordarà els aspectes fonamentals de la nova norma comptable, les metodologies de valoració dels contractes d’assegurança, els impactes en els diferents àmbits de les entitats a més del financer-comptable, dades, tecnologia, negoci, govern i processos: el procés comptable actual haurà d’ésser revisat i adaptat a la nova realitat, amb l’aparició de noves tasques i intervinents. 

IMPARTIDA PER 

Professionals de la consultora Mazars. 

INSCRIPCIONS I REGISTRE 

Per confirmar l’assistència en format presencial o streaming, caldrà que feu la vostra inscripció mitjançant el següent enllaç: INSCRIPCIÓ 

Es lliurarà certificat d’assistència per computar hores de formació

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *